CONCURS DE PROCESE SIMULATE

In jos

CONCURS DE PROCESE SIMULATE Empty CONCURS DE PROCESE SIMULATE

Mesaj Scris de UMK la data de Mier Feb 16, 2011 11:52 am

IN ATENTIA STUDENTILOR FACULTATILOR DE DREPT DIN IASI


Conform traditiei, FACULTATEA DE DREPT a UNIVERSITATII "MIHAIL KOGALNICEANU" va organiza in data de 1 aprilie 2011, incepand cu ora 10,00, la sediul Universitatii, din Iasi, Str. Balusescu nr. 2, a treia editie a
CONCURSULUI DE PROCESE SIMULATE.


Anul acesta sunt propuse spete din drept civil si drept penal, iar studentii participanti vor pleda in fata unui juriu format din cadre didactice si colaboratori ai UMK.
Scopul declarat al concursului este de a face posibila punerea in practica a cunostintelor teoretice acumulate de studentii de la Facultatea de Drept, din anii I-IV. Obiectivul urmarit este de a face intelese mecanismele unui proces si de a promova valorile si responsabilitatile sociale studentilor Facultatilor de Drept. Competitiile de acest fel au reprezentat oportunitati pentru acestia de a se face remarcati si de a intalni profesionisti de prestigiu in domeniul dreptului din Iasi, care au avut ocazia sa le impartaseasca pe aceasta cale mai mult din experienta lor profesionala.

Studentii interesati sunt rugati sa se inscrie in perioada 15 februarie - 15 martie si sa-i contacteze pe Seful Cercului de drept civil, D-na lector dr.Aneta Luca si Seful Cercului de drept penal, d-nul lect.dr.Mihai Covalciuc.
Participarea este GRATUITA. Spetele propuse permit inscrierea studentilor din toti anii. Organizatorii recomanda formarea unor echipe de 3-4 studenti, din ani diferiti.
Regulamentul concursului va fi afisat pana la inceputul semestrului al II-lea si va fi postat si pe site-ul UMK, la adresa http://www.umk.ro/sectiune-cercetare.html

Parteneri: Cabinet individual de avocatura "Aneta Luca", Biroul Notarial Paula Pantilimon Tataru si Bogdan Daniel Florea, Cabinet individual de avocatura "Bogdan Michael Ciubotaru", Cabinet individual de avocatura "Mihaela Roxana Prisacariu", Cabinet individual de avocatura "Afloroaei Dionisie", Cabinet individual de avocatura Plaesu Eleonora Teodora .
Persoana de contact: Lect. dr. Irina Apetrei, email: ireneapetrei.at.yahoo.com
CONCURS DE PROCESE SIMULATE Homepagep1m

UMK

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 29
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : UMK
Stare de spirit : -
Data de inscriere : 16/02/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum