Scoala de Vara Freedom of Speech, dissent and truth

In jos

Scoala de Vara Freedom of Speech, dissent and truth Empty Scoala de Vara Freedom of Speech, dissent and truth

Mesaj Scris de Raluca la data de Sam Mar 19, 2011 11:12 pm


ELSA Iaşi prezintă încă o dată un eveniment naţional de amploare, de impact, care în mod cert va oferi o perspectivă unică participanţilor asupra subiectului central al dezbaterilor. După multe luni de pregătiri, Comitetul de Organizare al Şcolii Naţionale de Vară de Drept vă invită cu entuziasm să vă bucuraţi alături noi de cea mai frumoasă şcoală de vară!
Evenimentul va avea loc în Vama Veche, la complexul Marina Park, în perioada 22-28 august şi va costa 600 RON per participant, iar această sumă va cuprinde cazare şi două mese pe zi ( prânz şi cină). Printre invitaţii noştri se numără Dragoş Bucurenci, care va aduce în discuţie probleme din zona în care ecologia se întâlneşte cu libertatea de exprimare şi Mislav Mataija cu o perspectivă inedită în ceea ce priveşte dreptul internaţional.

Scopul pe care îl urmărim este să conştientizăm libertatea de exprimare, puternic afectată în spaţiul românesc , dar şi să abordăm subiecte precum puterea cuvântului şi implicaţiile la nivel juridic. Nu în ultimul rând, evenimentul a fost creat şi din dorinţa de a descoperi , de a ne informa şi de a ne distra.
Înscrierile se pot face pe site-ul oficial http://freedom.summerschool.ro, până pe data de 2 aprilie, iar avansul de 30% se poate achita până la sfârşitul lunii aprilie. Evenimentul se adreseaza oricui , dar cei interesaţi trebuie să se grăbească, deoarece locurile de cazare ne-au impus să limităm numărul de participanţi la 30.

Raluca

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 30
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Elsaca de meserie
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 19/03/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum